ryttaramanda

Bänka dig framför tv:n!

Nu är klockan lite över 6 och det innebär att det blir det ridsport på tv:n, i 2an :D Det är sädningar från världscupen i hoppning och det är absolut något som jag ska kolla på. Blir med mysigt, cola eller te, jag får se. Det rimma, haha ;) Imorgon är det sista dagen som jag överhuvudtaget ska dricka läsk eller äta godis, samt choklad ^^ Så det blir mitt nyårslöfte och jag får ju se hur långt det håller :) Oskar och Johanna kommer till mig också vid 4-tiden imon, så det blir la skooj! :)


Mjao


Dagen

Gick faktiskt och la mig kl 4 i natt och då kan man ju utesluta att jag är beroende av min iPhone ;) så jag tvingades helt enkelt upp ur sängen vid 12 tiden i "morse" och fråga mig inte varför. Kl 20 i 4 så drog jag faktiskt iväg och klippte mig och det var min syster och mamma som tvingade med mig på det :( men klippte bara ca 5 cm på längden, men ändå :( efter att vi varit hos frisören så drog jag med min syster hem till sig och gjorde iordning pastasallad som vi skulle äta sen när mina föräldrar och min bror kom dit, gott var det! Nu ska jag snart sova och så får jag se vad jag ska göra i morgon. Natti :))


Just nu

Just nu sitter jag på Borås ridhus cafeteria med jonna och klara :) lär ju inte vara hemma förrän lite över 10. Yeey. Men nu snart tänker jag gå ner och hälsa på Diler!!:) och köpa en coola... Bye!


Tro det eller ej

Jaao. Första gången som jag mobilbloggar nu då:) orkar faktiskt inte skriva så mkt mer idag än att jag köpte ett par nya jeans och ett nytt halsband. So, godnight :)


yeeey

Går in på tv, och märker att Harry Potter är på svenska... underbart alltså... Förgyllar verkligen min dag, haha. Tro inte att jag är en bitch nu, men det ska vara engelska:) 

Dagen kommer att spenderas först att jag åker till Telia butiken och så där, jag tar över pappas iphone 3gs efterosm han tyckedr att det är säkrast så tills jag bevisat att jag klarar av 4s ^^ OCh sen så drar jag vidare till Jasmine och stannar över där under natten, för imon blir det stan - mellandagsrea u know. Och tobbe åker till hans nya hem idag.. surt:(


much better

Det är sååå mycket bättre nu får jag säga! :) Trodde först att jag inte skulle få en ny mobil överhuvudtaget, men imon får jag ta över hans iphone 3gs för att han inte vågar släppa på en spillrans ny 4s till mig för att han antagligen är rädd över att jag ska paja den. Så jag får ta över den nya när mitt abbonemang kan förnyas i februari-januari sådär. Men detta blir bra. Och nyår är bestämt nu, för hundrande gången, men jag gör som mina föräldrar vill och stannar hemma, men istället kommer oskar och johanna hem till mig :D Mys alltså :)

Eftersom jag är så gullig så lägger jag upp till låt som jag har fastnat för :)



fml

Då vart man hemma igen nu då från Hedared. Notera att jag börjar skriva som en bonne, men who care's? ;)

Och jag mår så jävla mycket skit just nu, livet är bara helt cepe och allt är så negativt runt mig just nu.. bara en massa tjuriga idoter som tror dom vet bäst och ska lägga sig i i exakt allting. En som tex. står mig väldigt nära. Orkar fan inte, vill tillbaka till skolan!!



Favoriten just nu!


Julafton :)

Då kör jag igång igen, försiktigt men säkert, så får vi se hur bra detta kan bli, eller dåligt. Äsch ni märker! Tänkte åtminstone passa på att säga att min julatfon har varit jättebra. Jag fick göteborg horse show, presentkort på hööks, plattång och hårtork och en massa annat. Imorgon ska jag till farmor och farfar och då ska jag köra bil dit, och innan det blir det förhoppningsvis telia-butiken för att fixa en iphone 4s till mig! :D


RSS 2.0