ryttaramanda

Everything I'll need is everything U got


Miss it like it was for ten years ago



Nyinförskaffat!

"Vinter" - ridstövlar, hööks 700 kr. Mycket bekväma!!

CRW keps, 79 kr. Perfekt <3

Some just have it better than you

 
Sticker tillbaka till skolan nu för ännu en vecka. Prov på fredag. Jag är dödens! 


Training goes experience.

Videon från clear rounden igår :) Hade Aventus och vi nollade båda 80cm-starterna :) Fin pålle! Dock kunde jag ridit ännu bättre, speciellt på första rundan. Nästa gång kör vi på 90 om allt går bra. Kolla i full HD :)
 

... and the world is gonna know your name

 

Just like the old times

Skitbild om man tänker efter. Någon som har något tips? 

Och ja, att sitta vid en sjö och bara chilla med go musik är bland de bästa som finns. 

Hey ho, let's go

Ska börja med att berätta vilket klantarsle jag är! Mjoo.. tappade precis mitt älskade objektiv på golvet, fast studsade bara lite, och typ landade sist på den mjuka mattan. Men ändå?? Fan ta mig.. Haha. Verkar inte som det blev någon konsekvens i alla fall. 

Dagen har åtminstone spenderats i Knalleland med min mamma och min syster, som jag nämnde innan. Inhandlade mig ett par vinter tofflor, eller vad man ska kalla. Det är skor i alla fall. Sedan så jaa. Ett pringles paket fick följa med mig hem, och tack och lov så var det inte så gott längre! Och så stannade vi till vid Max, daamn va gott!

Nu under kvällen har jag varit forever alone vid sjön i skogen, och ja. Det var supermysigt. Tills en kille kom och hade tänkt tänka på livet han med, men efter ett tag gick han. Haha. Vad är oddsen?? Svenljunga i morgon och först fota hästar på ridklubben:) Ni får en bild från igår:) 


Hello there

Nu drar jag, nästan fullt frisk (sjuk), iväg till Knalleland med mamma och syster. Hoppas på en trevlig dag tillsammans med dem för idag är jag ledig, likaså i morgon. Underbart underbart! 

Igår kom jag hem från att ha spenderat natten hos min syster, och jag ska säga er. jag var livrädd, för hon gick i sömnen och pratade jätte konstigt haha ;) Tur att han inte kom ut till mig i vardagsrummet i alla fall ;) Åkte förbi knalleland och Mekonomen på hemvägen och sen hämtade upp mamma.


But see ya!




How can love be so hard?

Jag vill så jävla gärna ha en pojkvän just nu:( Känns så tomt senast, och längesedan jag hade något riktigt, äkta. Har egentligen alltid haft otur med kärlek så vill uppleva något absolut riktigt nu, länge, real love u know. Om jag ska vara ärlig så är det nog mina krav på killar som förstör det mesta, och tror jag måste skärpa mig med det. Brukar gå det mestadels på utseendet, men faktiskt, de killar som ser allra bäst ut är oftast mest sviniga? 

Nej, nu får jag hoppas på att det snart kommer in en kille i mitt ensamma liv, innan jag deppar ihop. Fast behöver jag ens en kille? Nej, men jag saknar det, kärleken alltså. Vill ha någon där på kvällarna och mysa med, kunna prata med allt om, ha roligt med och uppleva underbara minnen tillsammans med. Det kommer, det kommer! Den som väntar på något gott, väntar alltid för länge!




New day, new design for life

Ja, det är en ny design, och ja, jag lägger in en bild och testar för hur storleken ska vara på bilder ;) Och ja, jag är trött. Och ja, detta blev världens tråkigaste inlägg, men skitsamma. Natti natt :D


I'm thinking too much

Orkar inte med längre, tänker alldeles för mycket, på bara skitsaker det mesta. Som om jag verkligen valde rätt skola, hur det blir i framtiden med de val jag gjort, om jag har rätt sorts kompisar, lever som jag vill mm. Jag vill inte bo i storstaden, eller nära inpå. Vill flytta till något nytt ställe, helst ut så nära naturen som möjligt. Vill ha en egen häst och framförallt, bara kunna åka någonstans och uppleva en massa nya äventyr och underbara minnen. 

Äsch fyfan. Jag har sett för mycket filmer! Godnatt ;)





Ny kamera!

Har sedan kl 18.00 idag, en systemkamera. Så köpte mig en egen, nybörjarkamera Nikon D3100 på Elgiganten. Rekommenderas stort! Får se nu i framtiden hur jag funkar ihop med denna kamera, är ingen höjdarfotograf själv då jag enbart gör detta för nöje. Men dessa två foton blev mina första och de är inte redigerade!





Bra grejer vettni

 

Heh

Kör väl igång med bloggningen igen. Bara för att!

Har inte gjort ett skit idag förutom att ha varit i Knalleland med syrran, handlat en neonfärgad /rosa bh från Ginatricot samt en snygg vit tröja som man ser ryggen på bak, eller något x) Och ja, haft en riktig myskväll denna lördag, med både depptankar och lyckliga tankar. Vill inte vara ensam en sån här kväll, vill mysa med en pojkvän. Att det ska vara så himla svårt att hitta någon bra som inte är falsk och lurar en? Men som sagt, vänta inte. Låt det komma : )

Och ja, jag har världens bästa familj och katt och vänner. Så godnatt på er!
 

RSS 2.0