ryttaramanda

I'm back!

Okej okej. Kör igång med bloggen igen. Funderar på att byta header, vad tycker ni??
 
Iallafall, jävulskt ont i mina fötter efter jobbet idag, hela veckan då.. och från torsdags kvällen i Borås igår då Loreen var där och uppträdde. Var där med ett gäng från skolan, åh mina underbara kompisar! Drog hem runt lvart över 10, ledsen över att lämna kompisarna, men skit samma! Skulle upp kl 6, aa idag då. För o jobba, och ja. De gick väl bra, drygt som fan :D Men ledig i morgon, och då blir det Länghem tillsammans med Amanda till hennes häst, mycket kul! Inte varit i ett stall sen jag tävla i Svenljunga.. Efter det blir det stan i Borås :)  Jobb på söndag igen, och hela nästa vecka, kanske inte fredag :) Får se;)

Tycker ni att jag ska fortsätta blogga?



Video från 23/5-12


Heartbreaked girl

Där har vi det! Tack!

Vill inte! Eller?

Jag vill inte jobba hela nästa vecka, jag vill ha ett sommarlov, göra som de allra flesta verkar göra nu, ta det lugnt? Fast jag vill ändå jobba och tjäna pengar så att jag har det gött sen efter sommaren. Men jag vill ut i naturen, kunna vakna när jag vill, steka mig i solen och ja, rida? :( Men det kan jag inte nu, attans :/ Min lärare sa till oss innan vi gick på sommarlov att vi skulle träna på att sitta ner bättre i traven nu under sommarlovet, men yeey. Jag kommer inte kunna rida en enda gång förutom på onsdag, och då känns det ju jävligt bra. Inte okej! Jag vill vara ledig, men får vänta tills helgerna och 25 Juli då jag drar till Turkiet! Men ändå?:/ 

Sov iallafall bara en timma i natt, för skulle gå upp halv 4 och hänga med till Landvetter för att vinka av min storasyster innan hon åkte till USA i en månad, så nu när jag kommit hem (20 i 8), så ska jag självklart somna och vakna kl 5 på eftermiddagen. Lycka till med att sova i natt och att gå upp kl 6 i morgon bitti för att jobba :/ Oh no..

Puss på er i alla fall :*



The man from earth

Ni som inte sett filmen "The man from earth" måste se den nu! Såg den i går och jag måste säga att den är verkligen värd att se, samma handling hela filmen, men riktigt spännande! 


slut med gottigheter!

Japp! Idag var det den sista dagen som jag åt något håll åt godis. Läsk ska jag också sluta med, ska bara dricka det på "stora" dagar, så som midsommar. Och jag tänkte att jag lägger upp en bild på mig varje vecka för att både ni och jag ska kunna se min utveckling? Joo.. jag ska bli smal. Känns verkligen som att jag gått upp i vikt nu under året och förra, så här ska det börja tränas. Ut och springa i morgon kanske? Fast faan. Familjen ska ju käka pizza i morgon. Men en halv skadar ju inte, får skippa äta så mycket vid lunch, och absolut ingen onyttig fika! Så ja, här ska det bannemej sättas igång en gång för alla! Har inte funkat innan, men nu ska det de! ;)

Och förresten!! Jag har fått ett jobb!! :D Mamma kom in i mitt rum runt halv 9 i morse och väckte mig med både mobiltelefonen i handen och den vanliga hemtelefonen. Pappa i mobilen och en som jobbar på ett bemanningsföretag i den vanliga luren. Så ja, jag tackade ja, och började jobbet redan 30 min efter att mamma väckt mig. Så idag har jag hunnit tjäna en jävla massa pengar på 7 timmar! Jobb måndag-fredag nästa vecka, längtar redan!:) Dessutom tävling nästa onsdag på kvällen, jösses, hur ska jag orka?;)



Naturen <3

Orkar inte riktigt skriva någon roman eller liknande just nu. Men har iaf kommit hem från Örby idag och även varit hemma hos systern dit även farmor och farfar kom och vi åt mat och fikade :) Här får ni några bilder från gårdagen.





Rubriknamn?

Söndag nu igen och nu snart sticker jag iväg till Svenljunga med mina goa tjejer! Blir väl en myskväll denna dag med tråkigt väder :/ Imorgon är jag ledig och ska iväg till Robini sista gången innan sommarlov:) FUnderar på om jag skulle ta en ganska lång tur i skogen, bara han och jag, innan lunch så att jag hinner med och städa rummet sedan. Men men, inget bestämt ännu:) Ska ta en massa bilder med min trasiga iphone också!

Här får ni några bilder från dagen, då jag var med och kollade på när Jonna tävlade hoppning på Borås Ridhus:) Träffade min älsklings Diler då vi bara stod och myste <3





Lite info mm.

Hinner inte blogga idag, såsom hela veckan och så vidare. Men jag bloggar i morgon, det lovar jag! Och nu när sommarlovet närmar sig så blir det bättre. På måndag blir det tillbaka till skolan, städa lite på rummet och sedan iväg och rida Robban för sista gången innan höst. Blir förhoppningsvis en uteritt:) Tisdag förmiddad är det den sista ridlektionen med skolan och så slutar vi vid lunch och går på sommarlov. Eftersom jag valde uteritt (Tyson) i torsdags så får jag hoppa på tisdag och tänkte då välja Aventus:)

Tänkte lägga upp några bilder från dags-hajken i tisdags med min underbara klass NP11H, en dag ute med körlärarna och Linus körhästar:) Mycket trevligt var det då vi även grillade korv och jag hade även med mig lite godis:)







RSS 2.0