ryttaramanda

Dagens CR

Idga var det då tävling i Svenljunga igen och hoppade 90 cm med Aventus i stället för KM klassen, så fokuserade mest på att komma felfritt :) Men joo, det funkade ju i alla fall, dessvärre höll jag på att flyga av efter första hindret för kom i obalans, och så fick jag inte i stigbygeln vilket gjorde att jag direkt vände upp mot tvåan och hoppade resten av banan med en stigbygel. Tur att jag satt på världens bästa häst så klantig som jag är..


Bilder från dagen


Bilder från Flyinge, breeders


if you ever loved somebody, put your hands up

Dagen har varit bra, och kvällen suger. 

Skoldagen först, sen stack jag iväg till Robini och fixade hos honom samt red barbacka till ridhuset där jag skrittade honom i totalt ca 15 min innan han fick bli inställd i stallet igen. Han tävlades i helgen så fick bli lugnt idag:) Men lugn och fin var han, men riktigt benig haha. Aj!

Provred sedan Johannas ena häst, en fullblods/halvblods korsning som var helt underbar. Springig i galoppen och traven bara, men annars helt underbar! Ska rida denna häst på torsdagar, så ni får se bilder nån gång :) 

Nu sitter jag helt forever alone på mitt rum på internatet. De andra verkar inte ens lägga en tanke på mig, men vad gör man :P Imorgon är det körning hos Lars-Åke förhoppningsvis. Ha de!


RSS 2.0