ryttaramanda

Bloggtips!

Vill du ha copyright på din blogg, att man inte kan högerklicka och spara en bild eller ta källkoderna utan någon popup? Kolla in här...

1. Gå in på kodmallar under design på din blogg.
2. Leta upp koden <body> i kodmallen.
3. Kopiera denna koden (oncontextmenu="return false")och klistra in den bakom body.

koden ska se ut så här: <body oncontextmenu="return false">

4. Gör det i alla kodmallar (framsida, arkivsida, kategorisida & inläggsida)
5. Klart! :)

Ridhjälmar

Vilken hjälm skulle du ha valt? :)

Inköpt från Göteborg!

Ursäkta bilden, men detta köpte jag i alla fall i torsdags/fredags på mässan i Göteborg :)

Mössa: Pikaeur, 150 kr
Väst: Charlies, 500 kr
Ridbyxor: Kingston, Börjes, 200 kr
Ridstrumpor, Börjes, 60? kr




En härlig eftermiddag!

Nu under eftermiddagen har jag varit stallvärd och det var verkligen skoj, alla var trevliga mot mig och uppskattade min hjälp till dom :) Träffade några goa kompisar och det var riktigt härligt att få träffa dom igen! Sedan bar det av till ridlektionen, och denna gången blev det faktiskt Diler som jag skulle rida...

Hjälpe mig vad dum han var när jag skulle göra i ordning honom. Det gick som en berg- och dalbana. Han var både supermysig och ett rent helvete. Kickade som fan med bakhoven, vet inte riktigt vad som har hänt med honom :( Meen han var så rädd, det såg jag i hans ögon, samtidigt så avr han skitduktig mot mig, kunde sitta ner och borsta hans bakhovar utan att han gjorde ett smack, och dessutom ta av täcket när han stod löst inne i boxen :) 

På ridningen, de första stegen han tog, daamn vilken kick. Kände verkligen mig hemma på honom och åhh vad jag hade saknat det! Han fick till en fin form redan i början när jag kortade upp tyglarna och han lyssnade så bra på mig. Förvånadsvärt var det jättelätt att sitta ner i hans trav :o Vi red över bommar och så, bäst gick det i galoppen, jädra vilken flyt! Sååå duktig! Saknar att hoppa honom, och vill verkligen prova på ett skutt med honom :( Fina fina killen<3




Grattis...

Grattis till Marina som får göra ett gästbloggsinlägg här på min blogg:)

http://sweetmesweet.bloggplatsen.se/


Dag 15

En person som alltid gör mig glad

Passar på att nämna Jonna då! Min granne/bästa kompis sen ca 10 år tillbaka. Hon gör mig alltid glad och vi hjälper alltid varandra. Om det är någon jag behöver prata med, så kommer jag till henne!



Dressyr på Vigo!

Idag har jag varit på intensiv dag med de andra stallvärdinnorna på Borås Ridhus :) Kul var det, och dessutom blev det ett dressyrpass på Vigo, som jag en gång har tävlat dressyr med. Och förutom ridning, även ett teoripass om hur vi ska hantera hästen bland barnen i stallet, samtidigt visa dom och hur vi ska hantera utrustningen, tex vika ihop täcket och lägga det i krubban, vilket allt blev en repetition för mig:)

Vi började med att skritta fram utomhus, sjuukt härligt väder, våren är på väg!<3 Sedan in i lilla manegen vilket jag inte gillar, menmen. Vigo kändes vädligt stel, och jag med för den delen. Men jag körde på ändå och det var delar av passet som han lyssnade riktigt bra på mig och andra inte, galoppfattningarna var jag mest nöjd med. Övningarna var med sidvärtsrörelser in till kvarslinjen och tillbaka, samt skänkelvikning till medellinjen, volt och sen skönkelvikning utt tillbaka till spåret. Bra övning får jag säga! 

Efter passet blev det fika, mmmhh. Och sen teorin :) Kl halv 4 åker jag tillbaka och är stallvärd, + rider halv 7, förhoppningsvis väljer jag Diler, det var längesedan! Tror det blir dressyr, och det får ni läsa om ikväll :)

Denna jacka får jag låna under tiden som stallvärdinna och som det är kallt ute! Mycket bra då den både är varm och bra storlek:) En liknande t-shirt fick följa med mig hem också!


Ny design på g!

Håller på med en ny design nu, så håll ut. Den får helt enkelt se ut så här tills jag är klar, och en ny header kommer. Jag lovar:) Förra designen var bara på prov/för tillfälligt. Så förhoppningsvis blir det klart idag :)



Göteborg Horse Show - fredagen

Åkte iväg med skolan till Göteborg idag, enbart för att gå inne på Mässan, Eurohorse :) Vi skulle göra en uppgift, vilket inte gick så värst bra, och att gå runt på mässan i 6 timmar, tar verkligen på benen och fötterna... Men kul var det, och det enda jag köpte på mässan var en mössa från Pikaeur. Grejerna som jag köpta i torsdags och igår kommer upp jättesnart ;)

Iallafall, ni får en video på när jag och Mallan rider tjuren, ursäkta oss men den var jätte hal och så skrattade vi samtidigt ;) 

Göteborg Horse Show - torsdagen

Lite sen med att göra inlägget, men har varit supertrött så har tyvärr inte orkat haha... Men jag var iaf med mina föräldrar på torsdagens show och mässa, enbart för att jag främst ville se hoppningarna :) De två internationella tävlingarna samt young rider hoppningen var mycket bra. Roffe kom på andra plats i första klassen och 8e i andra, då Nina Fagerström vann båda...




Clinic med Ludger Beerbaum, mycket lärorik! Douglas och Angelica som rider.

Fördel/nackdel med internat?

Fick en fråga om jag inte kunde berätta lite för- och nackdelar om att bo på internat. Så jag kör väl igång..

Fördelar
  • Man blir som en familj, får en otrolig kontakt med varandra.
  • Det är superroligt, åtminstone de flesta kvällarna.
  • Man kan gå upp halv 8 när man börjar 10 över 8 ;)
  • Man kan hjälpa varandra med läxor.
  • Maten på internatet är jättebra!
  • Man kan ju sova över, och om man nu har en pojkvän så är det ju ett + ;)

Nackdelar
  • Gör man något man inte får, så kan man bli avstängd från internatet, man får 2 chanser.
  • Det kan bli en del sena kvällar. Som att man är uppe till 2 några gånger ;)
  • Rykten/saker man har gjort, sprids snabbt.
  • Det kan vara ganska högljutt i husen på kvällarna.
  • .... att det finns vakter! (Inte varje kväll/natt)



Dag 13

Så här är jag i skolan

Jaa, det kan väl inte riktigt jag säga, men pigg oftast. Haha. Och så erkänner jag att jag är ett fk stud. Meen, bara för att få bra betyg ;) Och så brukar jag inte få nån lugn ro direkt, puss på er. Men ni kan väl få en o annan bild:)




17 år idag!

Jaa, grattis till mig? 17 åring dåråå, och jaa. Ber om ursäkt över att jag inte har bloggat sen i måndags, men har varit mycket me dkompisar och  skolan nu. Men kör en liten sammanfattning om veckan som gått än så länge:)

Måndag
På eftermiddagen var vi i stallet med tjejerna i klassen. Min grupp fick kolla på när Maria longerade Hollyford Boy och han såg sjuuukt fin ut. Vilken energi, och galoppen var magisk då man i princip alltid ser honom slänga upp huvudet när någon rider honom. Så jaa :) Stack sedan direkt till stallet med Karin, blev en lång uteritt med mig, Karin och en annan tjej i stallet :) Jag red Robini då :) Så grymt gött var det att lära sig en massa nya ridvägar nu då våren kommer. Blev en hel del skritt, nån minut trav där det inte var halt underlag och galopp ca 10 språng. Robini hade jättekul. Han både kickade och bockade och reste sig x)

Tisdag
Ridning på förmiddagen med min grupp:) Jag fick rida Marwin och det gick helt okej. Hyffsat svårt att sitta ner i traven då jag fick ont i ryggen och det gjorde ont på fingret då jag lyckades få bort skinn... Men han hade en fin energi och gick bra i form :) Jag kan linda alla benen nu iaf :D Nästa tisdag blir det bommar:)

Finns inte så mycket mer att säga, har hängt med kompisar och  så, och idag fyller jag år. GÖtt, bara i år kvar tills jag är 18! Imorgon drar jag iväg till GBG Horse show, ses vi där?:)

Bilder på Robini:)



Utlottning!

Vill du vara med i uttlottningen? :) Kommentera här nedan så är du med! :) Dessvärre inga priser som skickas ut, men du är med om gästblogginlägg och en länkning här på bloggen :) Ju mer du kommentarar, desto större chans har du:)



Lång dag!

Som sagt, så var det klubbtävling i Svenljunga idag, och för att jag är så sjukt trött så får ni bara en liten sammanfattning om dagen ;)

Kom dit, strösade runt ganska mycket, hälsade på kompisar och så:) Gjorde sedan i ordning Tyson och det blir en ganska kort framridning då han hade gått den allra första starten med en annan tjej. Jobbade igenom honom i skritt, trav & galopp, bara lite i galopp, men han var fin! Sen så red jag in på banan och självklart så ska han bli rädd för en hel del då dom byggde om banan. Men sen när jag red banan så blev han bara rädd 1 gång haha ;) Finns ju vissa som inte kan vara tysta på läktaren.. Det blev ett antal missförstånd, men vi red åtminstone ihop 56% och jag är jättenöjd faktiskt :) På prisutdelningen, under ärovarvet. Ja dåå jäädrar, Tyson tyckte det var jättekul så vi var några gånger i luften, haha ;) "video" på det finns nedan :)

Valde sedan att vara med i hoppningen, och självklart så får jag inte vara med sen när jag ska hoppa banan då jag inte har rätt utrustning. My fault. Hade en thiderman och skulle egentligen haft en martingal, och dum som jag är så tänkte jag inte på att fråga han som vet vart det finns. Aja, man lär sig av sina misstag.

Övningskörde både dit & hem, hemvägen gick det betydligt bättre. Nöjd med både dressyren och övningskörningen haha ;) Imorgon är det skola igen så nu ska jag packa. Ha de!




Dag 8

Bloggfavoriter

Jag erkänner, jag läser i princip inga bloggar. Det är bara när de kommer upp som jag kan gå in och lägga några kommentarer ;) Men jag har åtminstone 2 st bloggfavoriter ändå så ;)

duvetmemme.blogg.se - Emelie Carlssons blogg om hennes hästar & annat skojj!
http://lbrannstrom.blogg.se - Lovisa Brännström om hennes häst mm. :)

Jag kan vara med på att följa dig via bloglovin' :) Blir alltid mycket lättare om man följer varandra, så skriv nedan i en kommentar om att du är intresserad, så kör vi!:)

(y)

Bara jag som ryser när Molly Sandén sjunger? Hon om någon borde verkligen gå till final! Tycker egentligen inte om henne så, men hennes röst tillsammans med den sjukt bra låten. Joo dåå!


Dagen börjar bra.. och slutar bra?

Jag är väldigt lyckad. Åkte till en viss del till Borås Ridhus för att ta lite kort och lägga upp här  på bloggen, men självklart så glömde jag ju det. Vet inte riktigt vad jag tänkte på när jag var där. Var väl nervös som vanligt x) 
Men kollade iaf på när Jonna red Pinter:) Ska egentligen också rida i den gruppen varannan lördag, men vill rida häst, så väljer att hellre rida med på söndagar med tjejerna :)

Diler blev åtminstone glad, och Partoue för den delen också. Hade i princip glömt av hur mysig den hästen är! Riktigt älskar att kela, ååh. Ska man ha en häst, så ska den vara lika snäll som Partoue! Och vet ni? Jag kommer tillbaks till Borås Ridhus! Denna gången med att jobba på stalltjänster, när dom behöver någon så:) Har saknat att jobba där, fråga mig inte varför... 

Vet inte riktigt vad som händer just nu, chilla framför datorn antagligen, och senare idag ska jag vara med Jonna, som är såpass galen att hon rider med T-shirt nu vid den här tiden på året!! Hare gött allesammans:)


Dag 7

Dåliga vanor

Jag har en del dåliga vanor. Tror jag! Min hjärna är inte riktigt med mig just nu, som den brukar vara. Men jag ska i alla fall komma på några dåliga vanor som jag håller vid mig ;)

Bita på naglarna
Det har jag som en dålig vana just nu faktiskt. Men det pendlar väl ganska mycket eftersom jag brukar vara duktig och inte göra det, men det gör jag ibland när jag är nervös eller har tråkigt. Ja, finns väl många av er läsare som gör det också ;) Eller?

"Långa" tyglar
Ja när jag rider så blir det oftast att mina tyglar blir längre och längre därför att jag inte stänger min hand ordentligt. Jag är helt enkelt för mjuk i handen, så att tygeln blir längre och längre :( Ajjabajja, vet itne hur många gånger som jag har blivit tillsagt under lektioner mm. att jag ska korta tyglarna ;) Så det är något som jag behöver fixa med min ridning! Däremot när jag hoppar så har jag perfekt tygellängd, nästan så att tyglarna ibland blir för korta. Men hmm..

Hålla handen för munnen
När jag blir nervös, inte vet vad jag ska säga eller om jag egentligen inte vill säga det, så åker handen automatiskt fram framför min mun. Haha, det ser säker sjukt ut och man hör nog inte lika tydligt vad jag säger än när jag inte har någon hand vid munnen och gnyr med fingrarna ;) 

Ja, ganska långa tyglar. Kommer mycket väl ihåg den där tävlingen faktiskt ;) Min första med en häst. Det ser ju sjukt ut!


Herre jesus

Vem köper dessa schabrak egentligen?:o Inte direkt de finaste jag har sett ska jag säga er, eller vad tycker ni?;)
Visst.. hade de varit gratis så hade jag nog "köpt" schabraket längst ner till vänster :) ÄÄh, jag håller mig till dom vanliga, de som alla andra köper :)



Great day!

Det har varit en toppendag idag, riktigt perfekt! 

Det började med allmänt mys på morgonen, mohaha. Sen så blev jag upphämtad av min storasyster och i bilen satt även 2 av mina kusiner (20 års åldern båda två) och min bror hemifrån åkte även med då vi åkte hem till min morbror där även min mormor var där :) Vi fikade och pratade en hel del, både om tråkiga saker till roliga historier ;) Efter det så spelade vi Alias, tjejerna mot killarna då det går ut på att förklara ord för varandra i laget som ma ska komma på vilket ord det är, och mitt lag vann förstås ;) Efter det så åt vi kvällsmat och sedan bar det av hemåt, ledsamt lite, men ändå ganska gött. Lyckades sedan övertala pappa om att jag skulle få köra bil ner till Ica maxi och köpa lite godis till mig, gott! Nu pluggar jag lite dressyrprogram och så. Imorgon blir det Borås Ridhus igen och se hur Diler mår :)Godnatt! :)




Not goodbye, I'm back

När jag gjorde denna video. Då var det slut. Jag red inte dig längre, under de 2-3 dagarna varje vecka. 11 månader var vi med varandra, och jag gav inte upp. Vi hade både bra och dåliga dagar, vissa dagar var till och med hemska. Men de var de dagar som gav mig glädjetårar, de dagar som jag bubblade av glädje och var i sjunde himlen, de var de dagar som gjorde att jag fortfarande ville vara kvar hos dig. Efter de 11 månader så var det inte du & jag längre. Jag slutade hos dig. Nu har det gått 8 månader sen dess, och nu är jag halvt tillbaka. Du är totalförändrad, inte samma Diler längre, men jag lovar, från och med nu, så ska jag vara hos dig!


Dag 6

Det här språket vill jag tala flytande

Då är det nog engelska, för det behöver man kunna mest i världen tycker jag :) För tänk liksom om man åker och jobbar i Holland, eller på praktik, eller till och med åker på semester utomlands. Då bör man ju kunna prata med de som bor där, att kunna beställa mat eller om man tillexempel tränar för någon :)

Och ni tycker säker likadant som jag, att det här med 30 dagar är tråkigt, haha. Ni får ju en uppdatering åtminstone ;) Men är det något extra ni vill läsa om? Min första tävling? Min katt och mitt liv med henne? Min skola? Någon speciell häst, som Diler? Mm. Alla som kommer med ett förslag blir självklart länkade :)



Ta vara på dig

Jag hade värsta incidenten igår. Seriöst, jag har nog aldrig varit så rädd någonsin. Det var helt klart det läskigaste jag var  med om, och vill ni veta?

Fick seriöst bara ont i magen på sekunden, kunde knappt ligga ner och så låg jag och vred mig tills jag gick upp ur sängen. Då plötsligt började jag må illa så det kändes som om jag skulle spy, men inte nog med det så blev jag helt svimfärdig och kunde inte stå upp, så jag satte mig ner mot väggen och kunde knappt andas. Tur att mamma var där, men vad skulle hon egentligen göra? Så hon sprang och gav mig lite vatten, men inte så lätt att dricka det när man mår illa, håller på och svimma och inte kan andas. Så jag lyckades iaf ställa mig ute en liten stund, och jaa. Efter några minuter senare så gick det över. What de fuck liksom? :(

Tror nog helt enkelt att jag lär ha slarvat med maten det senaste denna veckan, inte käkat ngn frukost och ibland vissa kvällar lite lite kvällsmat och så. Men men, ta vara på dig!

Nu ska jag keka min goda panpizza och vid 2-halv 3 så åker jag iväg tillsammans med min syster, bror och 2 kusiner, till min morbror och mormor och umgås lite, mys:)

Vad har ni för planer för dagen?
Och vet ni?;) Solen skiner! 




Brun-grön outfit

Vad tycker ni?:)

Bilder från 30/1




Dag 5

Något jag vill ha

Det är ganska mycket som jag vill ha, men det som jag absolut vill ha. Det är Diler!
(Om ni vill veta vad han är för någon häst, så kan ni skriva det i en kommentar)



Svar från frågestunden!

Vilken är din favo häst i Svenljunga? Hopp favo och dressyr favo elr är det samma på båda?:)
Min favorithäst är Tyson, om du syftar på hästarna på ridskolan :) Hoppfavoriten är Aquador och dressyrfavoriten är klart Tyson :)

Vad letar du efter hos killar?
Jag letar inte direkt, men jag fastnar för utseendet först oftast, och faller för personligheten. Brukar falla mest för snälla killar, som bryr sig om en och är roliga:)

Vad ogillar du mest?
Jadu... När någon är arg/tjurig på mig för ingenting, falska vänner och självklart djurplågeri.

Vad är dina planer för din ridning?
Att ha så kul som möjligt samtidigt komma någon vart i min utveckling:) Jag älskar ju att tävla, så det ska jag börja med igen :)

Hur länge har du ridit?
Det är en ganska svår fråga. Haha x) Men runt 12 år har jag hållt på med hästar, ridit på ridskola i 10 år.

Gillar du hästar mest?
Ohja:)

Vad är du nöjd med inom ridsporten?
Att det har blivit mer och mer om ridsporten nu i Sverigen, som Roffe och alla dessa hästshowar, som GBG Horse show. Att det finns såpass bra ridskolor i landet och alla dessa tävlingar :)

Vad hade du valt för gymnasium om det inte varit Svenljunga?
Isånnafall, enligt mina gymnasieval, så ahde det blivit Real i Borås, hästhållning. Men det var en skola som jag absolut inte ville gå på, men om jag tänker nu så hade jag hellre velat välja Varberg eller Kungsbacka, ridning om inte Svenljunga hade funnits:)

Vad tror du att du kommer jobba med efter gymnasieutbildningen?:P
Ingen blekaste aning. Men jag vill jobba med hästar utomlands, och ska försöka på praktik där under min skolgång. Annars vill jag söka in till beridare/unhgästutbildare i Flyinge eller som ridlärare:)

Har du ramlat av en häst ngn gång? gjorde det ont??
Runt sådär 20 gånger ;) Det beror på hur man landar osv. Har aldrig direkt skadat mig, bara fått ont i rumpan ett antal gånger och knäet en gång :)
har du kille?
nepp!

Vem litar du mest på?
Jonna Ljungblad, mina föräldrar, min kusin och Malin Larsson :)

är du nöjd med ditt utseende?
Det finns väl brister, självklart:) men inte direkt kanske x)

Kan du göra en sminkvideo??
Ååhnej.. kanske

Vad är du intresserad av förutom ridning?
Killar, naturen, filmer och så x)

Hur skulle du beskriva dig själv som person?
Omtänksam, hjälpsam, alltid glad och positiv och rätt så tjötig ;D

älskar du mig?
Jaa, little Alice<3

är du kär i någon? vem?
Nej, men jag gillar en kille, och namnet får du inte veta;) 

kan en häst ha rabies?
Ingen aning haha x)

Hur ska en häst se ut?
Om du menar hur jag vill se den, som min drömhäst tex, så ska den ha rätt exteriör, lagom lång hals/rygg och svart :)

Vad är det bästa med Hästar?:)
Att man kan lita på dom, prata med dom när man mår dåligt osv. :) Det är riktigt udnerbart när man märker att det fyrbenta djuret bryr sig om en och litar på en, som man då kan skapa underbara minnen tillsammans med :)

Kan du göra design åt min nya blogg på blogg.se?
Aadå

Har du kille??
Nej:)

Kollar du på min blogg??
Ibland ja:)

Har du haft sex offentligt? Typ balkong, kyrka osv??
Inget jag säger här om jag nu haft det :)

Gillar du att rida?
Vad syftar du på?;) Tror du vet svaret ändå..

Vem är snyggast på din skola?
En kille, mer får du inte veta:)

One step closer

One step closer, to be that person that I want to be.



A Thousand years - Christina Perri

Rest in peace ♥

Det var inte riktigt som planerat. Du var väldigt speciell och man såg din utveckling till att lita mer på människor och framförallt älska. Vi saknar dig redan!



Dag 4

En låt med många minnen

En låt som både tycker om mycket, samtidigt som den påminner mig om minnen är Wild Horses - natascha Bedingfield.

Jag minns att jag fick låten till min mobil, första gången på ridlägret 2009, och jag har lyssnat på den låten jättemånga gånger, både själv och med mina kompisar. + Att den handlar om hästar :)


Svar på fråga!

Vad är det en lokal, clear round, eller kklubbhoppning? Svara i ett inlägg :D

Fick denna frågan i en kommentar, och eftersom jag är såpass gullig så och verkligen gillar denna videon, så svarar jag på frågan och lägger upp videon här nedan. Men svaret är självklart då Klubbhoppning :) Jag har inte kommit upp till lokalt ännu, skulle ha startat 2 lokala i våras 2011, men det stötte på komplikationer båda gångerna, tyvärr. Jag blev jsuk och fick inte rida på 2 månader, och sen så blev jag hopprädd och det gick skit på sista klubbhoppningen. Så nu vet ni :)



Lycklig!

Ni kan inte fatta vad jag har i huvudet just nu. Men det är iaf saker som gör att jag kommer förändra mitt liv. På ett bra sätt då förstås :)

Hur har eran dag varit?:) Min han varit helt perfekt även fast jag inte hade någon pojkvän att umgås med, men istället hade jag min kära familj, och min kära bästa vän! Fick en underbar go chokladask av mina underbara föräldrar också. Kan egentligen inte beskriva min kärlek till dem utan att rabbla upp en massa fina ord! Veckan har jag äntligen planerat färdigt. Tror jag iaf. Imorgon blir det troligtvist stan med Jonna, och likadant på torsdag fast med Jonas och kanske Sandra. På fredag får det bli en pluggdag tror jag, lördag mys och söndag TÄVLING :D

Ha de bra allihopa! Massa kärlek till er!





Vill ha!


Dag 3

Dagens Klädval

Dagens klädval var det ja. Är väl inte så mycket för att lägga upp bilder på bara mig, men vi kör väl ändå :)

Randig tröja; Gina Tricot
Mjukisbyxor Everlast; Ullared




Frågestund :)

Drar igång med en frågestund dårå. Fråga exakt vad ni vill! :)
Av de som ställt en fråga, är med i utlottningen till en länk mm. på fredag! :)

Puss


Dag 2

Min dag

Ja men va skjutton, brukar man inte skriva om sin dag redan, och så kommer det på den här 30-dagars grejen. yeeey, we like it! Not. Men i alla fall, så berättar jag om min dag ändå ;)

Dagen börjar väl ganska bra, pannkakor (y) Och så skulle jag ut på en promenad i solskenet med mamma, och givetvis när jag skulle ta på med jackan så ringer hennes chef och vill att hon ska åka och jobba... Yeey, I got dissed! Så jag har bara chillat sen dess. Iväg till syrran vid 5tiden och så har vi haft en tjejkväll sen dess:)

Vi vet, vi är feeta ;)

Marinblå outfit

Vad tycker ni?:)

Träning ger färdighet!

Rubriken säger då allt! Träning ger verkligen färdighet, och på denna videon så behöver jag verkligen mer träning. Men jag lägger upp den ändå, så att jag kan se min utveckling. Och jag kan säga att det ridpasset gick inte alls bra, jag är inte alls nöjd med det! Däremot gick ridpasset veckan efter mycket bättre! Jag gillar inte stångbett...


Dag 1

Min favoritserie

Joo, bara för att ni kanske kan få ett hum om vem jag är, så kör jag igång med 30 dagar;)

Min favoritserie är nog Two & ½ men, vilket det har varit under en lång, lång tid nu. Jag tycker att den serien är både skitrolig, oftast, bra skådespelare, speciellt Charlie Sheen, och även att den serien är lite halvt romantiskt, eller vad ska man säga? sexig? x) Sen så är den såpass bra inspelad och att den går så ofta på tv :) Men, Jake är min absoluta favorit i den serien, han är ju bara för gullig och rolig, speciellt när han var mindre :D





Min söndag

Jaaa, eftersom jag är en liten bad girl.. typ. hehe, så gick jag och la mig kvart i 6 i morse.. Woohoo, fast nä! Jaa, och så sov jag till 2 på dagen, upp som faan snabbt och duscha och sen iväg till min syster med mamma & pappa. Yeeey.. Vi åt blåbärspaj och sedan åt kvällsmat. En helt ok söndag faktiskt. Men nu ska jag läsa :)

PS: Vad vill ni se/läsa för inlägg?:)



Ny design!

Har suttit nu i några timmar och fixar med bloggen för kände liksom för att ha en ny design. Hoppas ni tycker att det blev bra! 

Idag har jag faktiskt varit på bio med min storasyster och sett "En dag i Phuket". Rekommenderas verkligen, då den både var spännande, super rolig och romantisk :) Tänker skriva lite senare ikväll, eller vad man nu ska säga, morgon, klockan är ju trots allt 01:13, fy på dig Amanda ;)


Morgondagen


Nu sitter jag framför tv:n med Jasmine och kollar på melodilfestivalen. Fy skjutton vad kasst det är! Bara Loreen och Dead by april som är bra. Ussch. Imorgon blir det faktiskt iväg till min gamla ridklubb igen, Borås Ridhus :D Med Jasmine, då hon ska leda och jag ska vara stallvärd. För det så får vi rida på kvällen :) Hoppas på Diler eller Mulle :) Lektion för den bästa Dennis blir det förstås, ser fram emot det! Nu ---> Mys :)


I dont see nobody else, I see myself.


Min utveckling i dressyr. 2010-2011

Tänkte visa er hur min utveckling på hästryggen är, med 2 st dressyrvideor. Inte en jätteklar utvekling, men der är i alla fall något :) Vad tycker ni?

31 Januari 2010



14 November 2010


(13) Juni 2011

Nu kör jag igång igen!:)

Ja, som sagt så älskar jag att tävla, och nu så kör jag igång med det igen. Jösses vad jag har saknat det!
Ni tror säkert att jag kommer säga att jag ska starta hoppning, men icke det. Jag ska starta dressyr, och denna gången på en ridskolehäst i Svenljunga :) Hästen som jag har skrivit upp mig på heter Tyson heter och är 177 i mankhöjd. Så nu har jag iaf skrivit upp mig och så får vi se om det blir han eller inte :)

Jag satsar på LB:3 2007 som jag red senast med Vigo:)


RSS 2.0