ryttaramanda

iPhone-foto

Bilden är tagen med en iPhone 3gs. Vad tycks?:)

Varför ska kärlek vara så svårt?

Ja, varför ska kärlek vara så svårt egentligen? Nästan bättre att jag skiter i killar och väntar på att den rätta ska dyka upp när man minst anar det. Men å andra sidan så saknar jag kärleken. Bra där va? Killar är som droger, faktiskt! Och så lyckas jag alltid bli sårad för den delen också, men ändå så väljer jag att strunta i det där med att vänta på den perfekta killen i livet. Fast ja, egentligen borde jag förstå det? Men det är så himla svårt att släppa taget :/

Känner mig en aning deprimerad just nu.. men kär? Skit samma... om nån timme antagligen åker jag iväg till älsklings Jasmine Larsson och är där över natten tills vi drar till skolan igen i morgon. Förresten, någon som har lust att se hur skolan ser ut? Kommentera om ni är intresserade! Och efter skolan i morgon blir det att dra till Robini för att pyssla om honom lite nu när han vilar då han är en aning halt. Stackaren.. Hoppas bara på att jag hinner sitta på hans rygg innan skolan slutar. I alla fall, nu ska jag vara duktig och städa tills jag drar iväg, till den konstiga musiken som Malin fått in i huvudet på mig ;) Lägger upp ett exempel nedan!  Puss på er!



...

Orkar inte, plus hinner inte. Men drar iväg till systern nu för att sova där i natt och sen klippa mig i morgon. Jaag vill inteeee! :( Jävla frisörer.. Men men... cut </3 Ha de!


Video från 13/5


Tråkigt väder...

Dagen börjar helt ok! Mumsar lite på de få chokladbitarna jag hade kvar från igår och åt flingor till frukost. Jag har inte heller någon aning om vart mina föräldrar är någonstans? Bra där Amanda... En sak som är jävligt gött att veta, är att jag inte behöver göra min dumma bok recension idag heller, den gjorde jag klart igår ;) Det betyder alltså att en chill lördag är på väg, men med tråkiigt väder :( Kan det inte bli sol snart eller?

Morgon dagen lär bli jävligt nice, förhoppningsvis. Joo, det är tävling på gång igen i Svenljunga, och då startar jag 80 + 90, clear round med underbara Aventus :) Ska se till att få rida med pelham bettet vilket jag inte gjort på honom innan, men som man tydligen ska göra när man hoppar den hästen för annars blir han för stark.. hehe. Aja ;) Det är i paddocken också i morgon så det hade inte heller varit fel!

Nu blir det till att städa, så att mina päron blir glada när de kommer hem, och sen ska vi grilla också för den delen. Vid 8 tiden sticker jag och syster till stan för att gå på bio och se Dark Shadows!

Ha det bra allihopa! :)



Stallet - måndags!

Stack iväg till stallet med Karin  strax efter skolan, och eftersom Robban var lite halvhalt idag så skrittade jag bara. Blev ungefär 15 min tur i skogen tills de andra två ville rida tillbaka och rida på anläggningen istället för killarna skulle rida lite på Malte, så jag skrittade runt på gräsbanan istället och Robban känndes jättefin förutom att han var lite hackig på framdelen, men annars var det okej!



Vad gör jag med min sits där? :O

Bra grejer!


Ledig, men skolan ändå.

Var på så sätt ledig idag eftersom jag inte har några rester i skolan:) Jag hade egentligen åkt hem till Borås i går eftermiddag om det inte vore att jag skulle rida Zenecca idag, men i alla fall så gick jag upp och åt frukost vid kvart i 8, stack sedan till stallet, pysslade om Z lite och skrittade sedan fram ungefär 10 min utomhus. det regnade lite, men det var inget problem och stack sedan in i ridhuset och red dressyr. Tränade mestadels på min sits i nedsittning i traven och galoppen för att sedan ge Z den rätta balansen så att hon också började gå bra. Jag kände av ryggen och bakbenen bra idag och jag är rätt så nöjd över passet. Har inte lärt mig Z's knappar ännu, men det ska nog bli bättre :)

Nu är jag hemma, eller kom hem runt 10 i 1, sovit lite sen dess och ja:) Helt utslagen... Nu blir det musik och att göra färdigt min sista bokreccension för terminen. :) Det är 15 skoldagar kvar :D Och så förhoppningsvis får jag det sommarjobb som min mamma och min syster, bakom min rygg, har skickat in en ansökan på. Mamma vill verkligen att jag ska jobba i sommar haha.. Men men. :) Ha de!





Gårdagen i skolan

Red denna ponny igår med klassen som heter Flash. Jag och Emilia delade på den och red barbacka medan 2 andra delade på en mindre ponny som heter Blue och andra ridgruppen red tempo på galoppbanan. Jag trodde verkligen att Flash var en typisk ridskoleponny ni vet.. men attans nää. Hon bjöd verkligen, var mjuk och lyssnade på mig. Någon jag verkligen skulle vilja fortsätta rida och tävla dressyr på. Nackdelen med denna ponny är att hon har dåliga ben vilket gör att hon knappt får gå med på våra lektioner med skolan :/ En anledning till varför jag inte ridit den ponnyn innan. Men gud vad kär jag är, och galoppen? :D


<3


Chill dag:)

Kvällen har varit helt okej! Har chillat igenom hela dagen med att vakna runt 1 tiden och direkt suttit mig och skrivit på min praktikrapport som blivit klar idag! Sedan har jag väntat på att maten skulle blivit färdig och grymt god blev den. Bakad potatis tillsammans med revben, något som ni måste äta, om ni inte redan gjort det ;)

Bilden är inte den bästa, men den funkar åtminstone :) Imorgon hoppas jag på fint väder så att jag kan bättra på min solbränna en aning, och att jag, mamma och pappa åker iväg till Knalleland och fixar solglasögon till mig :)



Från i tisdags..

Jag tänkte att jag skulle ta lite bilder efter stallet i tisdags, och här är då resultatet.. :)

Och om ni vill veta vad jag gjorde i stallet, så red jag Zeneca, min sk. nya medryttarhäst, så nu har jag typ 2 st:P Men jag fick hjälp av tjejen som har hästen, och en annan. Sitsträning på gräsbanan och till slut så fick jag en del koll på hur jag skulle göra, mycket med att spänna magen och så. Och till slut så gick de mycket bättre :) Fick iaf träningsvärk i både magen och ryggen dagen efter ;)





Fuck yeah!

ÅÅåååååååhhh vad jag längtar till 25 Juli!!!!! :D 

Vill ni veta varför?;) Eller jag kanske ska vänta tills då för att berätta? ;) Ska jag vara så taskig? 
Nej men då flyger jag, mamma, pappa och brorsan till Turkiet igen och denna gång till Bodrum :) Förra gången jag var i Turkiet var år 2007 eller 2008 och då var jag i Side. Men jaa, detta verkar trevligare + att det är all inclusive!





RSS 2.0